Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en esen cihetı, tüm bu renklerin emanet halinize yahut stil tercihlerinize demetlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve dirlik donör bir renktir. Antrasit rengi ile doğru bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda hayır bir mutfak rengi olarak kabul edilir çünkü besin maddelerini vurgularken diğer renklere bakılırsa henüz iştah açıcı görünmelerini sağlar.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve evin özge odalarıyla angajmanyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymetiharbiye tren.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle intibak katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz körpe renklerden birisi. Fakat kasvetli bir kucak yaratmamak yürekin çok dikkat etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, açık gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi adına elan yoğun mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol antrasit gri dekorasyon yahut masa minvalı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği devran bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir hava beklabilir.

Kifayetli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her huzur beyninde yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak ciğerin yeterince kurumalıdır.

Evin iç duvarları dışında, büro ve çalışma ortamlarının duvarlarında pıtrak yeğleme edilen bir renktir. Nezih ve geniş bir vasat hissini en yavuz şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Şimdi, ev dekorasyonunda gri ile alay malay kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri konut dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, çıbanlayalım!

Bunların yönı rabıta; çağdaş bostan ve çıkma mobilyaları, en sprey boya şık davetlerinize zevcelik edecek hap etmek odası takımları, ve şık olduğu kadar kullanışlı mutfak masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz ömre bedel kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Doğal bunun canipı rabıta nötr bir renk seçerek elan sakin bir ömür sahaı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en yaraşır renk seçeneğine siz hüküm verin!

Özel tasarımı yardımıyla antrasit gri dekorasyon vahit ülke ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yolculuk olanakı sağlamlar.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, cam ve parke rengi ile emeksiz bir şekilde ahenk esenlayabilir.

Report this wiki page